Manchester Unitedin Ander Herrera kieltää osallisuutensa kotimaassaan vellovaan sopupelijupakkaan. 25-vuotias keskikenttäpelaaja oli yksi 41 henkilöstä, jotka espanjalaissyyttäjät nimesivät eilen tutkintaansa.

Herreran epäillään olleen osallinen kauden 2010-2011 Real Zaragozan ja Levanten välisen ottelun manipulointiin. Syyttäjät uskovat Zaragozan silloisen valmentajan ja yhdeksän muun pelaajan mukaanlukien Herreran maksaneen 965,000 tuhatta euroa Levanten pelaajille, jotta joukkue häviäisi tahallaan. Voitto Levantesta esti United-pelaajan silloisen seuran putoamisen alemmalle sarjatasolle.

– Minulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa eikä tule koskaan olemaankaan. Jos minut kutsutaan oikeudenkäyntiin todistajaksi, saavun sinne ilomielin. Omatuntoni on puhdas, Herrera kirjoitti virallisella Facebook-tilillään.

Myös Swanseaan kesällä siirtynyt Jefferson Montero pelasi samassa ottelussa Levanten paidassa. Monteron nimen maininnasta huolimattta ecuadorilaisen osallisuutta tapaukseen ei kuvailla sen tarkemmin.

Lähde: BBC