Everton-laituri Kevin Mirallas loukkaantui maanantain QPR-ottelussa ja näytti siltä, että belgialaislaituri joutuisi pitkälle sairauslomalle. Everton-manageri Roberto Martínez on kuitenkin antanut huojentavia uutisia joukkueensa kannattajille, sillä Mirallas on sivussa ainoastaan lauantain Southampton-ottelusta.

– Kuten tiedätte, olimme erittäin huolissamme QPR-ottelun jälkeen Mirallasin tilanteesta. Vamma nilkassa oli pienin, mitä pystyimme kuvittelemaan, Martínez kommentoi.

– Vamma on nivelsiteissä, enkä usko hänen olevan sivussa pitkään. Lauantain ottelu tulee hänelle liian pian, mutta en sulkisi Mirallasia pois yhdestäkään joulun ajan otteluista. Tämä on loistava uutinen.

Everton tiedotti nilkkavammasta kärsivän Leon Osmanin olevan melko varmasti sivussa lauantain Saints-ottelusta. Tony Hibbert on puolestaan saanut kolhun harjoituksissa ja joutuu jättämään lauantain ottelun väliin.

Vammoista kärsineet Darron Gibson ja James McCarthy ovat myös lähellä paluuta peleihin. Kaksikon pelikuntoa tarkastellaan vielä ennen lauantain ottelua.

Lähde: Evertonin verkkosivut