Chelsea-manageri José Mourinho on vastannut mediassa liikkuneisiin huhuihin, joissa FC Barcelonan Lionel Messiä ollaan viety lontoolaisseuran riveihin. Portugalilaisvalmentajan mukaan Chelsealla ei ole mitään mahdollisuuksia ostaa Messiä Chelseaan.

– Emme pysty mitenkään ostamaan Messiä Financial Fair Play -sääntöjen vuoksi. Meidän on noudatettava tiettyjä normeja ja pysyttävä tietyissä luvuissa, Mourinho kommentoi BT Sportin haastattelussa.

– Emme ole asemassa, jossa pystyisimme ostamaan uskomattoman pelaajan tähtitieteellisellä summalla.

Financial Fair Play -säännöt velvoittavat seuroja toimimaan taloudellisesti tiettyjen rajoitusten mukaisesti. Valioliiga-seuroista Manchester City ja Ligue 1:n PSG saivat viime keväänä sanktioita sääntöjen rikkomisesta.

Mourinho kertoi haastattelussa myös Real Madridin ajoista, kuinka hänellä oli mahdollisuus valmentaa Portugalin maajoukkuetta Los Blancosin ohella. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez esti Mourinhon aikeet.

– Real Madridia valmentaessa, hyväksyin jo tehdä kahta työtä samanaikaisesti. Pérez ei sallinut sitä. Minun on pakko myöntää, ettei kahden työn tekeminen ole kovin yhteensopivaa. Se ei ole myöskään eettisesti oikein, sillä työttömiä valmentajia on todella paljon.