Arsenal-hyökkääjä Olivier Giroud’lla pimeni päässä eilisessä QPR-ottelussa puskettuaan päällään Nedum Onuohaa pallontavoittelutilanteen jälkeen. Erotuomari Martin Atkinsonille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin ajaa Giroud suoralla punaisella kortilla kentältä.

Ulosajo himmensi Arsenalin voitonjuhlia Giroud’n saadessa tilanteesta automaattisen kolmen ottelun pelikiellon. Arsenal-manageri Arsène Wengerin mukaan Atkinson toimi tilanteessa oikein ajaessaan hyökkääjän ulos kentältä.

– Se oli ansaittu punainen kortti. Hulluus on vahva sana – hän ei tappanut Onuohaa. Giroud kuitenkin osui häneen, eikä niin olisi pitänyt tapahtua, Wenger kommentoi ottelun jälkeen.

– Giroud tietää tehneensä virheen. Tunnen hänet tarpeeksi hyvin sanoakseni, ettei hän tee sitä uudestaan.

Ranskalaishyökkääjä on sivussa Valioliigan otteluista West Hamia ja Southamptonia vastaan. Myös FA Cupin ottelu Stokea vastaan jää väliin.

Lähde: BBC

Toimittajan sana

Giroud’n teko mietityttää edelleen. Onuoha antoi toki tönäisyllään ranskalaishyökkääjälle hieman vauhtia, mutta ammattilaisella ei yksinkertaisesti voi kasetti hajota noin helposti. Arsenalilla oli tapahtuneen aikana 1-0-johto ja ottelu oli täysin Tykkimiesten hallussa.

Giroud’n kolmen ottelun pelikielto antaa Danny Welbeckille mahdollisuuden pelata keskushyökkääjänä.