Queens Park Rangers kärsi lauantaina 2-1-vierastappion Burnleyn vieraana. QPR ei ole saavuttanut vielä pistettäkään vierasotteluissa Valioliigassa.

Huonot esitykset vierasotteluissa nostivat tunteet sekä pelaajien että kannattajien osalta lauantain ottelun jälkeen. QPR:n kokenutta osastoa edustavat Clint Hill ja Richard Dunne ajautuivat sanalliseen sotaan Burnley-tappion jälkeen. QPR-kapteeni Joey Barton ja seuran valmennusosasto joutuivat viemään Hillin kauemmas QPR-kannattajista. Myös Dunne reagoi voimakkaasti kannattajien negatiiviseen käyttäytymiseen.

– Dunne on loistava tyyppi. En tiedä, ei hän mennyt sinne haastamaan riitaa kenenkään kanssa. Dunne meni paikalle ja antoi aplodit ja joku… En tiedä mitä tapahtui, QPR-manageri Harry Redknapp kommentoi ottelun jälkeen.

Hill ei suostunut kommentoimaan tilannetta ottelun jälkeen. Kokeneen puolustajan mukaan joukkueen on parannettava tuloksiaan vierasotteluissa.

– Kyse on luultavasti vain pienistä yksityiskohdista. Ehkä yksi pomppu tuolla ja ehkä yksi rangaistusalueella. Tänäänkin osuimme tolppaan. En usko, että kyse olisi haluttomuudesta, Hill kommentoi.

Lähde: Sky Sports