Manchester City on lainanut Matija Nastasicin Schalkeen loppukauden kestävällä sopimuksella. Bundesliiga-seuralla on mahdollisuus ostaa 21-vuotias serbipuolustaja lainan päätyttyä. Schalke vahvisti Nastasicin siirron seuran omilla verkkosivuilla.

Kesällä 2012 Cityyn saapuneella Nastasicilla on vielä kaksi vuotta nykyistä sopimustaan jäljellä. Manuel Pellegrinin astuttua vuosi sitten sinipaitojen peräsimeen serbi on kuitenkin jäänyt vähälle peliajalle. Nastasic on esiintynyt edellisen kerran elokuun Community Shieldissä Arsenalia vastaan.

Nastasic ei ole pelannut kuluvalla kaudella yhtäkään Valioliiga-ottelua Cityn paidassa. Viime kaudella Pellegrini peluutti puolustajaa vain 11 ottelussa.

Toimittajan sana

Nastasicille ei löytynyt enää tilaa Cityssä. Citizensin leiristä Martin Demichelis, Eliaquim Mangala ja Vincent Kompany menivät jokainen nokkimisjärjestyksessä edelle. Etihadille jäädessään Nastasic olisi ollut neljäs vaihtoehto avaukseen. Lupaavan serbin uran jatkon kannalta ratkaisu olisi ollut katastrofaalinen.