West Hamin ja Evertonin välisessä FA Cupin 3. kierroksen uusintaottelussa nähtiin tiistai-iltana huikaisevia hetkiä. Everton nousi miehen alivoimalla tasoihin ja myös ohi jatkoajalla, mutta Hammers venytti ratkaisun rangaistuspotkukilpailuun Carlton Colen osumalla.

Kotijoukkueen sankariksi nousi espanjalaisvahti Adrián, joka torjui Everton-maalivahti Joel Roblesin laukauksen. Tämän jälkeen Adrián viimeisteli ratkaisevan osuman kotijoukkueelle.

Espanjalaisvahti puhkui itsevarmuutta kertoen ottelun jälkeisessä haastattelussa tietäen onnistuvansa ratkaisevassa laukauksessaan.

– Ei minulla ollut paineita. Ajattelin ottavani hanskat pois käsistä, tämä peli on ohi ja iskin pallon maaliin, Adrián kommentoi.

– En ollut koskaan aikaisemmin laukonut rangaistuspotkua. Tietenkin harjoituksissa vitsillä, mutta en koskaan virallisessa ottelussa. Olen juhlinut torjuntoja aikaisemmin, mutta en tehdessäni maalia. Se oli ensimmäinen maali urallani ja tämä oli uskomaton päivä.

Lähde: BBC

Toimittajan sana

Tätä FA Cup on parhaimmillaan! Jännitystä, dramaattisia käännekohtia ja epätyypillisiä ratkaisuja otteluille. West Hamilla oli mahdollisuus ratkaista ottelu moneen otteeseen miehen ylivoimalla, mutta Everton taisteli urhoollisesti. Tällaisia otteluita lisää, kiitos!