Sunnuntain avauskamppailussa West Ham teki selvää jälkeä Hullista. Hammers murjoi Tigersit kotinurmellaan 3-0-lukemin. Samalla katkesi lontoolaisten neljä ottelua kestänyt voitoton putki Valioliigassa. Hull pelasi ilman kahta loukkaantunutta ykköshyökkääjäänsä Abel Hernándezia ja Nikica Jelavicia.

Hull kesti ensimmäisen jakson West Hamin kyydistä, mutta toisen puoliskon alkaessa isännät menivät menojaan. 49. minuutilla Allan McGregor torjui pallon eteensä Andy Carrollille, joka tälläsi sen lähietäisyydeltä verkkoon.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin Morgan Amalfitano kasvatti Hammersien etumatkan kahteen maaliin. Ranskalainen nappasi Enner Valencian syötön, ohitti McGregorin ja sijoitti pallon hitaasti keskelle Tigers-maalia.

Kolme minuuttia 2-0-maalista osui vielä Stewart Downing. Huippukautta pelaava laituri tälläsi kauden viidennen osumansa läpiajosta. Enempää maaleja ei nähty, ja Hammers vei pisteet lukemin 3-0.