Swansea on vahvistanut puolustustaan. Tottenhamin laitapuolustaja Kyle Naughton siirtyy Liberty Stadiumille kolmen ja puolen vuoden mittaisella sopimuksella. Swansea ei paljastanut 26-vuotiaan englantilaispelaajan siirtokorvausta.

– Kylelta löytyy kokemusta tältä tasolta. Hän on hyvässä iässä ja etsimme nälkäisiä pelaajia. Walker nautti ajastaan Tottenhamissa, muttei saanut pelata niin paljon kuin halusi. Meille hän tuo laatua ja odotan, miten Kyle taistelee avauspaikasta, Swansea-manageri Garry Monk kommentoi uutta hankintaansa Sky Sportsille.

Sheffield Unitedin kasvattama Naughton liittyi Tottenhamiin vuonna 2009 yhdessä Kyle Walkerin kanssa. Englantilaisen peliaika Spursissa jäi kuitenkin vähäiseksi ja puolustaja vietti aikaa lainalla Middlesbrough’n, Norwichin ja Leicesterin paidassa. Tottenhamin miehistössä Naughton ei ole esiintynyt sitten marraskuun.

Naughton on Swansean tammikuun kolmas hankinta. Aiemmin Liberty Stadiumille siirtyivät Exeter Cityn keskikenttäpelaaja Matt Grimes ja lainasopimuksella Benficasta portugalilaishyökkääjä Nelson Oliveira.

Lähteet: Swansean verkkosivut, Sky Sports