Chelsea on vahvistanut hankkineensa Juan Cuadradon Serie A:n Fiorentinasta. Kolumbian paidassa MM-kisoissa suuren yleisön tietoisuuteen noussut laituri teki Chelsean kanssa neljän ja puolen vuoden sopimuksen.

26-vuotias Cuadrado pelasi Fiorentinassa kaksi ja puoli vuotta. Kolumbialainen esiintyi Violan riveissä 85 kertaa, joissa laituri iski 20 maalia.

Tyypillisesti laitahyökkääjänä pelaava Cuadrado kykenee pelaamaan myös keskikentän molemmilla laidoilla ja keskustassa. Kolumbialainen on nähty myös oikeana laitapuolustajana.

Kuluvalla kaudella Cuadrado esiintyi Fiorentinan paidassa 17 ottelussa, joissa hän teki neljä maalia ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Toimittajan sana

Nyt puhutaan kovasta hankinnasta. Kolumbian ja Fiorentinan paidassa ihastuttanut Cuadrado on toistaiseksi tammikuun merkittävin hankinta Valioliigassa.

Vahva harhauttelija on hyvä viimeistelijä ja kykenee rakentamaan maalintekopaikkoja joukkuekavereilleen. Chelsea maksoi Cuadradosta tiettävästi ulosostopykälän mukaisen 35,6 miljoonan euron korvauksen, ja kolumbialainen osoittanee nopeasti olevansa jokaisen euron arvoinen ostos.