Hull on saanut vahvistuksen hyökkäykseensä. Venäläisseura Lokomotiv Moskovan Dame N’Doye siirtyy K.C Stadiumille kahden ja puolen vuoden mittaisella sopimuksella. 29-vuotiaan senegalilaishyökkääjän sopimukseen liittyy optio lisävuodesta.

– N’Doye vahvistaa joukkuettamme. Hän on uhkaava maalintekijä, Tigers-manageri Steve Bruce kommentoi seuran omilla verkkosivuilla.

N’Doye tunnetaan parhaiten Kööpenhaminan paidasta. Senegalilainen edusti tanskalaisseuraa kolmen kauden ajan ja viimeisteli 59 maalia 104 sarjaottelussa. Lokomotivin ja Kööpenhaminan lisäksi N’Doye on edustanut urallaan muun muassa kreikkalaista Panathinaikosia.

N’Doye palasi juuri Afrikan mestaruusturnauksesta. Senegal ei edennyt kisoissa alkulohkoa pidemmälle. N’Doye avasi yhdessä turnauksen ottelussa.

Toimittajan sana

Suurikokoinen N’Doye on tehnyt edellisissä seuroissaan varsin hyvään tahtiin maaleja. Viime kaudella Lokomotivin paidassa senegalilaiskolossi takoi 13 osumaa. Myös Kööpenhaminassa maaleja kertyi tilille. Olisiko tässä ratkaisu Tigersien hyökkäyspään ongelmiin?