Sunnuntaipäivän avasi viihdyttävä kamppailu Turf Moorilla Burnleyn ja West Bromwich Albionin välillä. Clarets menetti ottelussa kahden maalin johtonsa, ja Baggies onnistui naaraamaan kotimatkalle pisteen lukemin 2-2. Erikoista pelissä oli se, että jokainen neljästä maalista tehtiin päällä.

Burnley aloitti maalinteon jo varhain. 11. minuutilla Danny Ings tarjoili korkean pallon vasemmalta maalinedustalle, mistä Ashley Barnes puski isännät 1-0-johtoon. 20 minuuttia myöhemmin Ings osui itse. Englantilaiskärki puski pelivälineen suoraan George Boydin keskityksesta oikeaan takanurkkaan.

West Bromwich ei takaa-ajoasemaan joutumisesta lannistunut. Elintärkeä kavennus syntyi avausjakson lisäajalla. Chris Brunt ohjasi päällään Callum McManamanin kulmapotkun Tom Heatonin selän taakse.

Myös Baggiesin tasoitus syntyi päällä. 67. minuutilla Bruntin kierteinen keskitys tavoitti Brown Ideyen, joka päätti kuusi ottelua kestäneen kuivan kautensa komeaan puskuosumaan. Nämä lukemat säilyvät myös taululla loppuun saakka. Turf Moorilla siis päädyttiin pistejakoon.