Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini jätti hyökkääjä Stevan Joveticin nimeämättä Cityn Mestarien liigan miehistöön. Tammikuussa Swanseasta Citizensiin siirtynyt Wilfried Bony nimettiin Joveticin tilalle.

25-vuotias Jovetic on antanut kovia lausuntoja Pellegrinin päätökseen liittyen. Montenegron maajoukkuehyökkääjä on edelleen hyvin pettynyt chileläismanagerin päätöksestä.

– Ansaitsen pelata Mestarien liigassa, tiedän sen. Manageri tappoi minut päätöksellään. Koen ansaitsevani paikan joukkueessa ja myös muut ihmiset ovat sanoneet minulle samoin. Ihmisten mielestä olen mahtava pelaaja. On selvää, että manageri ei ajattele samoin, Jovetic avautui Sunday Mirrorin haastattelussa.

– Olen vieläkin erittäin pettynyt. En usko päätöksen olleen hyvä tai oikea ratkaisu. Tiedän kuuluvani listalle. Kerroin sen myös managerille, mutta hän ei halunnut kuunnella minua. Tulin Cityyn pelatakseni Mestarien liigaa.

Jovetic on esiintynyt City-paidassa 20 kertaa kuluvalla kaudella. Enimmäkseen vaihtopelaajana esiintynyt hyökkääjä on osunut viidesti Citylle. Joveticin tulevaisuus seurassa on Pellegrinin päätöksen myötä vaakalaudalla.

– En ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestani. Odotan kesään asti, Jovetic jatkoi.

– Manageri laittoi muut pelaajat minun edelle. Ehkä tämä on hänen viestinsä siitä, mitä hän haluaa tehdä.

City aloittaa Mestarien liigan pudotuspelit 24. helmikuuta espanjalaisjätti Barcelonaa vastaan. Pellegrini sai nimetä miehistöönsä ainoastaan 21 pelaajaa seuran rikottua Uefan Financial Fair Play -sääntöjä.