Chelsea onnistui hakemaan tärkeän vierasmaalin Parc des Princes’ltä, kun joukkue kohtasi PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelu päättyi 1-1-tasalukemiin.

Chelsea-manageri José Mourinho oli tyytyväinen lopputulokseen. Portugalilaismanageri myönsi, että ranskalaisjoukkue oli lopulta lähempänä voittoa.

– Ensimmäinen puoliaika oli meidän. PSG pelasi syvältä, joten pystyimme pelaamaan palloa ympäriinsä kuluttaen aikaa. Toisella puoliajalla PSG oli paljon aggressiivisempi ja joukkue yritti voittaa pallon nopeammin itselleen, Mourinho kommentoi ottelun jälkeen.

– Kokonaisuutena tasapeli oli reilu tulos. Jos katsoo luotuja tilanteita ja maalivahtien torjuntoja, PSG oli lähempänä voittoa.

PSG:n päävalmentaja Laurent Blanc näki joukkueensa peliesityksen lähes täydellisenä. Chelsean tekemä vierasmaali jäi kuitenkin harmittamaan ranskalaisvalmentajaa.

– Tunteeni ovat hieman ristiriitaiset. Lähes kaikki tapahtui suunnittelemallamme tavalla, mikä on tyydyttävää. Peliä oli nautinnollista seurata. Pelasimme hyvin, lähes täydellisen ottelun, Blanc tiivisti.

– Tämä on hieman turhauttavaa. Chelsea tuli hakemaan vierasmaalia ja sai sen. Heidän puolustajat tekivät maalin, kun keskityimme pelaajiin, kuten Eden Hazardiin ja Willianiin. Kaikkiin Chelsean pelaajiin on keskityttävä tasavertaisesti.

Lähde: Uefa.com