West Ham vahvistaa verkkosivuillaan tehneensä kovan kaappauksen vapailta markkinoilta. Hammers tiedottaa tehneensä sopimuksen Paris Saint-Germainistakin tutun brassin Nenen kanssa. 33-vuotias hyökkääjä voitti kaudella 2011-2012 21 osumallaan Ranskan pääsarjan maalipörssin.

– On hienoa siirtyä West Hamin kaltaiseen suureen seuraan. Olen miettinyt jo muutaman kuukauden Eurooppaan palaamista, koska täällä jalkapallo ja kaikki muukin on parempaa.

– Valioliiga on maailman kilpailullisin sarja, joten se on minulle hyvä motivaattori. Tykkään pitää palloa ja näyttää teknisyyteni. Pidän myös vapaapotkujen antamisesta, mutta tärkein työni on syöttely. Antaa tarjoilu hyökkääjälle hyvään paikkaan.

Nene on ollut parhaimpina vuosinaan Euroopassa kovan luokan maalintekijä. Esimerkiksi PSG:n paidassa brassi viimeisteli 36 osumaa 79 pelaamassaan ottelussa. Nene on edustanut myös muun muassa AS Monacoa ja Celta Vigoa.

Viime kauden Nene vietti Al-Ghafaran paidassa. Brassi jätti qatarilaisseuran keväällä.

Toimittajan sana

Nene voi olla potentiaalinen korvaaja Andy Carrollin loukkaantumiselle. Mies on todistanut edellisinä vuosina taitavansa maalinteon. Arvoitus kuitenkin on onko brassi enää huippuvuosiensa kunnossa? Joka tapauksessa Nene antanee ainakin hyvää taustatukea Enner Valencialle ja Diafra Sakholle.