Derby hyödynsi muiden kärkijoukkueiden tappiot ja nousi Mestaruussarjan kärkipaikalle kahden pisteen erolla Middlesbroughiin nähden. Derby voitti omassa ottelussaan Sheffield Wednesdayn 3-2-lukemin.

Boro kompastui Leedsiin – Ipswich taipui Readingille

Mestaruussarjassa nähtiin lauantaina muutama iso yllätys. Middlesbrough hävisi yllättäen Leedsille kotikentällään 0-1-lukemin. Maalintekoyritykset kirjattiin kotijoukkueelle peräti 27-8-lukemin. Boro voitti myös kulmapotkutilastot 18-3-lukemin, mutta Leedsin maali pysyi koskemattomana.

Yllätyksenä voidaan pitää myös Ipswichin 0-1-kotitappiota Readingia vastaan. Tässäkin ottelussa kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia, mutta Reading piti maalinsa puhtaana. Maalintekoyritykset kirjattiin Ipswichille 21-9-lukemin.

Sarjassa kolmantena majaileva Bournemouth hävisi myös oman ottelunsa. Seitsemäntenä oleva Brentford oli kotikentällään vahvempi 3-1-lukemin. Brentford kavensi eroa nousukarsintasijoille ja on sarjakärki Derbystä seitsemän pisteen päässä.

Wolves möyhensi Rotherhamin

Wolves oli kotikentällään tyly isäntä. Rotherham joutui lähtemään kotimatkalle 5-0-murskatappio mukanaan. Rotherhamin asema Mestaruussarjassa on tukala, sillä putoamisviivaan on matkaa ainoastaan kolme pistettä.

Wolves on edelleen nousukarsintasijojen tuntumassa. Kuudentena oleva Watford on viiden pisteen päässä.

Mestaruussarjan 32. ottelukierros

Wigan-Charlton 0-3
Middlesbrough-Leeds 0-1
Wolves-Rotherham 5-0
Watford-Norwich 0-3
Nottingham-Bolton 4-1
Millwall-Fulham 0-0
Ipswich-Reading 0-1
Huddersfield-Cardiff 0-0
Derby-Sheffield Wednesday 3-2
Brighton-Birmingham 4-3
Brentford-Bournemouth 3-1
Blackburn-Blackpool 1-1