Swansea-johtaja John van Zweden on antanut karkean mielipiteensä maamiehestään Louis van Gaalista. Lehdistön raporttien mukaan hollantilainen kuvaili Manchester Unitedin manageria hollantilaiselle tv-ryhmälle kirjaimellisesti ”röyhkeäksi paskiaiseksi”. Swansea voitti lauantaina kotikentällään toistamiseen tällä kaudella Red Devilsin.

– Olemme tietoisia van Zwedenin kommenteista ja käsittelemme tällä hetkellä asiaa. Unitedilta emme ole saaneet kommenttia, Swansean tiedottaja kertoi tiistaina The Guardianille.

Van Zweden myös ärsytti van Gaalia Twitterin puolella.

Myös Southampton-manageri Ronald Koeman avasi tiistaina sanaisen arkkunsa. Hollantilaisen mielestä van Gaalin valmennusmetodit johtavat usein riitoihin ja aiheuttavat pelkoa joukkueessa.

– Van Gaalin pestatessasi saat laadukkaan valmentajan, joka kuitenkin kuvittelee tietävänsä kaiken ja se johtaa riitoihin. Van Gaalin mukana tulee pelko joukkueen sisälle ja se ei ole aina hyvä asia.

– Olin hänen apuvalmentajansa vuoden 1998 MM-turnauksen jälkeen Barcelonassa. Opin paljon van Gaalilta, mutta managereina meissä on eroja.

– Se miten hän käsittelee pelaajia on aivan erilainen tapa. Itse en laita niin suuria paineita pelaajieni harteille.

Lähteet: The Guardian, Sky Sports