Keskiviikkoiltana pelatussa Tottenhamin ja Swansean välisessä ottelussa nähtiin kauhistuttava tilanne, kun Swansean Bafétimbi Gomis lyyhistyi kentän pintaan Tottenhamin 1-0-maalin jälkeen.

Gomis’lle annettiin hoitoa kentällä ja hyökkääjä kannettiin paareilla pois kentältä. Ranskalaiselle annettiin myös lisähappea. Gomis oli tajuissaan, kun hänet kannettiin pois kentältä.

Swansea-pelaaja on välittänyt Twitter-tilinsä kautta voivansa nyt hyvin. Gomis’n mukaan hän on ollut kovan stressin ja uupumuksen alaisena. Ranskalainen on joutunut matkustamaan paljon hänen isänsä heikon terveydentilan vuoksi.

– Halusin rauhoittaa teitä terveydentilastani. Tilanne näytti huomattavasti pelottavammalta, kuin se fyysisesti on. Voin hyvin nyt, Gomis twiittasi.

Bafétimbi Gomis

@BafGomis
I Wanted to reassure you concerning my Health , it actually looks much more scary than physically dangerous and I am feeling well now .

Bafétimbi Gomis

@BafGomis
I have been under a great deal of stress and fatigue due to my father health that requires me to go back and forth to France

Bafétimbi Gomis

@BafGomis
I also want to thank everyone for their support and get Well messages .