Viimeisen viikon aikana Valioliigan osalta on puhuttu paljon Papiss Cissén ja Jonny Evansin sylkyhippasista. Molemmille pelaajille langetettiin pitkät pelikiellot. Me halusimme tietää, mitä mieltä Valioliiga.comin lukijat ovat sylkemisestä ja muista jalkapallokenttien sikamaisista tempuista.

408 ääntä annettiin ennen äänestyksen umpeutumista. Kaksi rikettä nousi selvästi yli muiden. Valioliiga.comin lukijoiden mielestä sikamaisinta (äänestysvaihtoehdoista) on vastustajan pureminen, joka keräsi 142 ääntä eli noin 35 prosenttia kaikista äänistä. Vastustajaa kohti sylkeminen oli 137 äänellä lähes kannassa kiinni.

Vastustajan jalan päälle astumista 11 prosenttia piti sikamaisimpana. Ehkä hieman yllättäen perinteisemmät väkivallan muodot eli vastustajan lyöminen ja potkaiseminen jäivät alle 10 prosenttiin. Vain 11 ääntä annettiin vastustajan sanalliselle loukkaamiselle. Vieläkin harvempi piti vastustajan puskemista pahimpana temppuna. Mm. Zinédine Zidanen vuoden 2006 MM-finaalissa tekemää temppua piti pahimpana kaksi prosenttia äänestäneistä.

Äänestystulos: jalkapallokenttien sikamaisin temppu

1. Vastustajan pureminen (35%, 142 ääntä)
2. Vastustajaa kohti sylkeminen (34%, 137 ääntä)
3. Vastustajan jalan päälle astuminen (11%, 43 ääntä)
4. Vastustajan lyöminen (9%, 36 ääntä)
5. Vastustajan potkaiseminen (8%, 31 ääntä)
6. Vastustajan sanallinen loukkaaminen (3%, 11 ääntä)
7. Päällä vastustajaa puskeminen (2%, 8 ääntä)