Manchester City ei jättänyt West Bromwichille mitään saumoja, kun joukkueet kohtasivat Etihadilla. Ottelu kääntyi Citizensille jo alkuminuuteilla Baggies-puolustuja Gareth McAuleyn saatua ulosajon. Todellisuudessa tilanteessa Wilfried Bonya ei rikkonut kuitenkaan McAuley vaan Craig Dawson.

City aloitti maalinteon 27. minuutilla Bonyn osuttua ensimmäistä kertaa sinipaidoissa. Ensimmäisen puoliskon lopussa Fernando viimeisteli lähietäisyydeltä Citizensit kahden maalin johtoon.

Toisella jakson lopussa City osui vielä kerran. Stevan Jovetic tarjoili vasemmalta laidalta David Silvalle, joka sijoitti tarkan laukauksensa aivan vasempaan alanurkkaan. Enempää maaleja ei nähty, joten isännille pisteet lukemin 3-0.

Blokatut vedot mukaanlukien City laukoi ottelussa peräti 43 kertaa. Kauden 2003-2004 jälkeen ainoastaan toukokuussa 2012 pelatussa City-QPR-ottelussa lauottiin enemmän. City laukoi tuolloin 44 kertaa.

Myös Joe Hart pääsi ennätyskirjoihin. Englantilaisvahti pelasi uransa sadannen nollapelinsä.