Chelsea tiedotti verkkosivuillaan, että John Terry on allekirjoittanut vuoden pituisen jatkosopimuksen. Uusi kontrahti pitää Terryn Chelseassa kauden 2015-16 loppuun.

– Tämä uusi sopimus ei tarkoita ”kiitos paljon”. Se tehtiin, koska John pelaa edelleen korkealla tasolla. Hän on huippuluokan puolustaja. Olen iloinen, että hän ansaitsee täysin tämän uuden sopimuksensa, Chelsea-manageri José Mourinho kertoi seuran verkkosivuilla.

34-vuotias Terry on edustanut Chelseaa koko uransa ajan lukuun ottamatta lyhyttä lainapätkää Nottingham Forestissa. Hän debytoi lontoolaisseuran edustusjoukkueessa vuonna 1998. Sen jälkeen otteluita on kertynyt tilille 661. Maalinteossa Terry on onnistunut puolustajalle kunnioitettavat 63 kertaa, mikä on puolustajien osalta seuran ennätys.

Terry on voittanut lukuisia palkintoja sekä yksilö- että joukkuetasolla. Hänet äänestettiin pelaajajärjestö PFA:n vuoden pelaajaksi 2005, minkä lisäksi hänet on äänestetty Fifpron vuoden joukkueeseen viisi kertaa. Joukkuetasolla Terry on voittanut Valioliigan kolmesti, Mestarien liigan kerran, FA Cupin viidesti, Liigacupin kolmesti, Eurooppa-liigan kerran ja Community Shieldin kahdesti. Voidaan siis sanoa, että Terry on voittanut lähes kaiken mahdollisen.

Tällä kaudella Terry on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 40 ottelua. Tehoja on syntynyt kuuden maalin ja kahden maalisyötön verran. Varoituksia Terry on kerännyt kolme.