Putoamista vastaan kamppaileva Queens Park Rangers sai huonoja uutisia, kun selvisi ettei Eduardo Vargas pysty pelaamaan enää tämän kauden aikana. Syynä on polven sivusidevamma, jonka hyökkääjä sai viime lauantain ottelussa West Bromwichia vastaan.

Vargas teki ottelun avausmaalin WBA:ta vastaan. Puolen tunnin kohdalla hänet jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen vuoksi Niko Kranjcariin.

Lainalla QPR:ssä pelaava Vargas on tällä kaudella saanut peliaikaa kaikki kilpailut mukaan lukien 22 ottelussa. Chileläinen on viimeistellyt kolme maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä. Valioliigan suhteen hän on joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä.

QPR:llä on käynyt vuodenvaihteen jälkeen huono onni polvivammoissa, sillä Vargas on jo kolmas samanlaisen vamman saanut QPR-pelaaja. Kaksi muuta ovat Richard Dunne ja Leroy Fer, jotka molemmat ovat pikku hiljaa palaamassa harjoitusvahvuuteen. Seuran verkkosivujen tiedotteen mukaan Dunne ja Fer saattavat olla kokoonpanossa kuun lopussa pelattavassa West Ham -ottelussa.

QPR on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä. Matkaa putoamisviivan paremmalle puolelle on kolme pistettä. Ottelukierroksia on puolestaan jäljellä seitsemän. Tänään QPR kohtaa vieraskentällä Aston Villan, joka nimenomaan on ensimmäisellä säilyjän paikalla.