Erilaisista tähdistöistä ja fantasiajoukkueista väitellään vähän jokaisessa kahvihuoneessa. Erityisen paljon mielenkiintoa tuntuvat herättävän huippupelaajien valitsemat tähdistöt. Tällä kertaa tarjoamme teille Sergio Agüeron fantasiajoukkueen, joka julkaistiin Manchester Cityn tv-kanavalla. Mukaan mahtui jossain määrin kotiinpäin vetämistä (Argentiinan, ei Cityn suhteen) sekä pari ehkä hieman yllättävää valintaa. Rannalle jäi luonnollisesti tukku legendaarisia pelaajia. Ryhmitys on muodossa 3-4-2-1. Pelaajat on listattu aina vasemmalta oikealle.

Maalivahti

Oliver Kahn

– Maalivahtini olisi Oliver Kahn, koska olen aina pitänyt hänestä. Hän teki historiaa Bayern Münchenissä, minkä vuoksi valitsin hänet.

Puolustus

Fernando Hierro, Sergio Ramos, Roberto Ayala

– Valitsisin kolme keskuspuolustajaa. Hierro on legenda ja hyvä ilmassa, aivan kuten Roberto Ayala. Sergio Ramos on pelaaja, josta pidän erittäin paljon. Tämä on rohkea puolustuslinja. Heidän tarvitsisi vain keskittyä riistämään pallo ja antamaan se keskikenttäpelaajille.

Keskikenttä

Roberto Carlos, Xavi, Fernando Redondo, Andrés Iniesta

– Kaikki muut paitsi yksi ovat aitoja keskikenttäpelaajia. Poikkeus on Roberto Carlos, jota peluuttaisin vasempana laiturina keskitysten takia.

– Pallonhallintaan erikoistuneet kolme keskikenttäpelaajaa ovat Xavi, Redondo ja Iniesta. En tosin tiedä, miten hyvin he puolustavat omia miehiään. Sitä meidän pitäisi harjoitella vähän.

Hyökkäys

Lionel Messi, Diego Maradona, Ronaldo

– Ylhäällä olisivat Messi ja Diego Maradona sekä keskushyökkääjänä brasilialainen Ronaldo.

Argentiinalaiset taistelisivat hieman, sillä he ovat molemmat vasenjalkaisia. En kovin paljon rajoittaisi heitä. Antaisin heidän pelata vapaasti. Vain toisen heistä pitäisi olla vireessä, että voittaisimme minkä tahansa ottelun. Toisella heistä voi olla kuumetta, mutta ei molemmilla. Jos molemmilla on kuumetta, Ronaldon pitäisi astua kuvaan.

– Hänen (Ronaldon) nopeutensa, voimansa ja viimeistelytaitonsa… Hän on hyökkääjä, joka tarvitsi vain yhden tai kaksi pallokosketusta tehdäkseen kaksi maalia. Vain erinomaiset pelaajat pystyvät siihen. Siksi olen aina pitänyt hänestä.

AgueroSergioXI20150430
Kuvakaappaus Sergio Agüeron videohaastattelusta.