Manchester Unitedia ensimmäistä kauttaan käskyttävä Louis van Gaal on luottavainen sen suhteen, että espanjalaisvahti David De Gea jatkaa punapaidoissa myös ensi kaudella.

Espanjalaisjätti Real Madridin on uutisoitu tiheään tahtiin olevan kiinnostunut De Geasta, jolla on vielä vuosi jäljellä sopimusta Unitedin kanssa. Van Gaal ei kuitenkaan ole huolissaan siitä, että menettäisi ykköstorjujansa muualle vielä tämän kauden jälkeen.

– Uskon, että David De Gea jää, van Gaal sanoi BBC:lle.

De Gea, 24, valittiin Unitedin kuluvan kauden parhaaksi pelaajaksi. Espanjalaistorjuja loukkasi itsensä viime viikonlopun 1-1-tasapelissä Arsenalia vastaan, ja vilkutti ”punaisten paholaisten” kannattajille poistuessaan kentältä. Jotkut kannattajat tulkitsivat tämän eleen merkkinä siitä, että koppari lähtee kauden jälkeen Madridiin.

De Gean kakkosvahtina on tammikuusta lähtien toiminut maanmies Victor Valdes, 33, joka korvasi nuoremman virkaveljensä sunnuntaina ja debytoi samalla Valioliigassa.

Manchester United pelaa sunnuntain päätöskierroksella Hullia vastaan vieraskentällä. De Gean pelikunnosta ei ole vielä täyttä varmuutta, mutta todennäköisesti hän aloittaa vaihdossa.

– Kyllä, tämä ei ole ongelma, mutta mielestäni De Gea on parempi maalivahti. Se on kauden viimeinen pelimme. Mielestäni kentälle täytyy laittaa vahvin mahdollinen joukkue, koska se on hyvin tärkeää Hullille, van Gaal sanoi.

Unitedilla ei juuri panoksia sunnuntaina ole, sillä se on varmistanut paikkansa neljäntenä Chelsean, Arsenalin ja Manchester Cityn jälkeen.