Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal on vihjaissut varsin suorasukaisesti, että Victor Valdesin ura jatkuu toisessa seurassa.

Valdes ei ole mukana Unitedin Yhdysvaltojen tourilla, mikä on nostanut maalivahdin siirtohuhuihin. Hollantilaisluotsi myönsikin, ettei ole tyytyväinen 33-vuotiaaseen konkariin.

Van Gaalia hiertää esimerkiksi se, ettei Valdes ole suostunut pelaamaan seuran reserviryhmässä. Van Gaal harmitteli, ettei espanjalainen seuraa hänen ”filosofiaansa”. Niinpä tällaiselle pelaajalle ei ole ”paikkaa olemassa”.

– Se on sääli, koska annoimme hänen mahdollisuuden kuntoutua ja teimme myös sopimuksen. Kun on valmis pelaamaan, eikä pelaa ykkösmiehistössä, on pelattava kakkosryhmän mukana. Hän kieltäytyi siitä, van Gaal valitteli ESPN:n mukaan.

Valdes ei jäänyt sanattomaksi ja muistutti myöhemmin Twitter-tilillään pelanneensa itse asiassa kolme kertaa Unitedin alle 21-vuotiaiden mukana viime kaudella.

Twiitissään entinen FC Barcelonan maalivahti kyselee kunnioituksen perään.

Toisen United-vahdin David de Gean tilanteeseen van Gaal ei ottanut sen enempää kantaa. Real Madridiin yhdistetty De Gea harjoittelee normaalisti Unitedin mukana.