West Hamissa kaksi kautta pelannut Stewart Downing, 30, siirtyy takaisin Middlesbroughiin kuuden vuoden tauon jälkeen, tiedottaa seura verkkosivuillaan.

Vahvan viime kauden Valioliigassa (kuusi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä) pelannut Downing on oletettavasti hyvä vahvistus Championshipissä pelaavalle seuralle. Vasemman laidan keskikenttäpelaaja muistetaan 20 miljoonan punnan siirrostaan Liverpooliin kesällä 2011. Tuo reissu päättyi pettymykseen, mutta Downing on viime vuosina saanut jälleen pelinsä kulkemaan. Manageri Aitor Karanka ilmaisikin tyytyväisyytensä hankintaan.

– Kukaan ei odottanut hänen tulevan tänne, mutta hän haluaa olla täällä ja on sitoutunut seuraan ja joukkueeseen. Hän on erittäin hyvä persoona ja odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan, totesi espanjalainen seuran verkkosivuilla.