Elokuun ensimmäisenä päivänä HJK:n Helsingissä kohtaavan Liverpoolin pelaajaliikenteen uskotaan vilkastuvan myös toiseen suuntaan kuin mihin se on suurimmaksi osaksi käynyt kesän aikana.

Hyökkääjäosastolta tullaan karsimaan ainakin Mario Balotelli ja Fabio Borini, ja nyt myös Rickie Lambertin uskotaan olevan hyvin vahvasti matkalla pois Anfieldilta. Lambertin uudeksi seuraksi uumoillaan Norwichia tai West Bromwichia.

Christian Benteken, Danny Ingsin ja Divock Origin tulot seuraan ovat pudottaneet kaikkia näitä pelaajia ruokkimisjärjestyksessä alaspäin, ja Lambertinkaan ei enää uskota olevan manageri Brendan Rodgersin suunnitelmissa.

Alakerrasta huhutaan Mamadou Sakhon olevan lähdössä Lazioon. Liverpoolia jo aiemmin edustaneen Alvaro Arbeloan uskotaan olevan lähtökuopissa Real Madridista, vaikka Realin uusi päävalmentaja Rafael Benitez hankki hänet aikanaan myös Anfieldille. Arbeloan huhutaan pitävän siirtoa Liverpooliin häntä mahdollisesti havittelevien Napolin tai joidenkin USA:n MLS-liigan joukkueiden houkutusta suurempana.

Lähde: Liverpool Echo