Manchester United otti mukavan päänahan International Champions Cupissa. Barcelona kaatui Yhdysvalloissa pelatussa ottelussa maalein 3-1.

Wayne Rooney avasi maalihanat kahdeksannella peliminuutilla. Ashley Young tarjoili kulmapotkun, ja Adrianon kaksinkamppailussa sivuun sysännyt Rooney puski pallon ohi Marc-André ter Stegenin. Ennen Rooneyn maalia Luis Suárez oli jo ehtinyt kolisuttaa tolppaa ja David de Gea oli ehtinyt torjua Sergi Roberton läpiajon.

Suárez laukoi ensimmäisen jakson lopussa toistamiseen tolppaan, mutta maalinteossa onnistui edelleen vain United. Louis van Gaal vaihtoi koko kentällisen reilun tunnin pelin jälkeen. Nuoriso-osasto kiitti vastuusta pari minuuttia myöhemmin. Tyler Blackett syötti ja vapaaksi taka-alueelle jäänyt Jesse Lingard sijoitti lukemat 2-0:aan.

Vajaa 10 minuuttia maalin jälkeen Barcelona osui kolmannen kerran tolppaan. Lopulta katalaanit saivat haluamansa pelikellon näyttäessä täyttä aikaa. Rafinhan komea laukaus suoraan syötöstä painui ohi Sam Johnstonen.

Heti perään United kuittasi vielä toisessa päädyssä. Pystysyöttö tavoitti Adnan Januzaj’n, Marc Bartra kompuroi ja Januzaj viimeisteli päätöslukemat 3-1:een.

United kohtaa harjoituskauden viimeisessä ottelussaan PSG:n 30. heinäkuuta.