Englantilaisjoukkueet eivät olleet voitokkaita viime yönä pelatuissa harjoitusotteluissaan.

Yhdysvalloissa pelattu Manchester Unitedin ja PSG:n välinen ottelu päättyi ranskalaisten 2-0-voittoon. Ottelun avausmaali nähtiin noin 25 minuutin pelin jälkeen, kun Blaise Matuidi pääsi yksin läpi keskeltä ja tökkäsi pallon kylmästi ohi David de Gean.

Vain vajaat kymmenen minuuttia Matuidin onnistumisen jälkeen PSG:n ruotsalaiskärki Zlatan Ibrahimovic kaunisteli numeroita.

Ottelu oli Man Unitedin viimeinen ennen elokuun 8. päivä pelattavaa Valioliigan avausottelua.

Tottenham koki niin ikään tappion viime yönä, kun se hävisi MLS:n all-star-joukkueelle lukemin 1-2.

Tähdistöjoukkue siirtyi johtoon 20. minuutilla rangaistuspotkusta, kun Nacer Chadli pelasi palloa kädellään David Villan antaman kulmapotkun jälkitilanteessa. 11-metrisen ampui sisään brasilialainen Kaka.

Ottelun 23. minuutilla tähdistöjoukkue lisäsi johtoaan. Kakan laukauksen ohjasi vasemmalla jalallaan sisään espanjalaiskärki Villa.

Viime kaudella upeasti Spursissa esiintynyt Harry Kane toi Tottenhamin avausjaksolla vielä maalin päähän. Kane ampui 25 metristä upean laukauksen vasempaan ylänurkkaan ohi Nick Rimandon.