Chelsea tiedotti verkkosivuillaan, että seuraan siirtyy ghanalainen Abdul Rahman Baba. 21-vuotias vasen laitapuolustaja tulee Chelseaan Bundesligan Augsburgista.

– Olen hyvin iloinen sopimuksestani Chelseaan. Se on yksi maailman suurimmista seuroista. En malta odottaa uusien joukkuekavereideni kanssa harjoittelemista. Odotan hyvin paljon heidän ja herra Mourinhon kanssa työskentelemistä, Rahman sanoi tiedotteessa.

Rahman pelasi viime kaudella 31 ottelua Bundesligassa ja kaksi 2. Bundesligassa. Ghanan maajoukkueessa nuorukainen on saanut viimesyksyisen debyyttinsä jälkeen vyölleen 13 ottelua. Viime tammi-helmikuun vaihteessa pelatuissa Afrikan mestaruuskilpailuissa Rahman urakoi jokaisen ottelun alusta loppuun.

Toimittajan sana

Rahman on hyvin nopea pelaaja. Pallollisena hänen pelaamistaan leimaavat keskitykset, ja pallottomana taklaukset. Molemmissa tilastoissa hän oli viime kauden Bundesligassa kärkipäätä.

Chelseassa Rahman kilpailee peliajasta lähtökohtaisesti César Azpilicuetan kanssa. Tarvittaessa Rahman voi pelata kenttäryhmityksessä ylempänäkin vasemmalla laidalla.