Englannin kentillä nähtiin viikonlopun aikana muutama suomalaispelaaja. Lauri Dalla Valle edusti ykkösliigassa Crewen avauksessa. Alle 21-vuotiaiden sarjassa Glen Kamaran Arsenal kohtasi Jesse Jorosen Fulhamin.

Ykkösliigassa Crewe kärsi vieraskentällä 0-2-tappion Scunthorpelle. Dalla Valle pelasi vierailijoiden avauksessa. Suomalaishyökkääjä vaihdettiin kentältä 65. minuutin kohdalla.

Alle 21-vuotiaiden sarjassa Arsenal kellisti Gedion Zelalemin viimeisen viisiminuuttisen osumalla Fulhamin niukasti 1-0-lukemin. Kamara ja Joronen ansaitsivat molemmat täydet minuutit.

Muille suomalaisille ei viikonlopun kierroksella peliaikaa irronnut. Seurojensa kokoonpanoissa vaihtopenkillä mukana olivat Niki Mäenpää (Brighton), Jussi Jääskeläinen (Wigan), Sakari Mattila (Fulham) ja Nicholas Hämäläinen (Dag & Red). Heistä kukaan ei päässyt kuitenkaan kentälle saakka. Daniel O’Shaughnessy ei mahtunut viikonloppuna Brentfordin kokoonpanoon.

Korjaus klo 11:34. O’Shaughnessyn veljistä Daniel pelaa Brentfordissa, eikä suinkaan Patrick, kuten aiemmin uutisoimme.