Leicester tiedotti verkkosivuillaan hankkineensa Gökhan Inlerin italialaisesta Napolista. Sveitsin maajoukkuekapteeni edustaa Kettuja seuraavan kolmen kauden ajan, kunhan lupa FA:lta heltiää. 31-vuotiaan Inlerin siirtosummaa ei julkistettu.

Inler pelasi viimeiset neljä vuotta Napolissa. Viime kaudella vastuuta tuli kaikki kilpailut mukaan lukien 33 ottelussa. Sveitsin maajoukkueessa keskikenttäpelaaja on saanut vyölleen 84 ottelua. Inler esiintyi mm. MM-kisoissa vuosina 2010 ja 2014.

Inler on Leicesterin kesän kuudes hankinta. Ennen häntä seuraan ovat siirtyneet Shinji Okazaki, N’Golo Kanté, Yohan Benalouane, Robert Huth ja Christian Fuchs.

Toimittajan sana

Inler on keskikentän keskisektorille erinomainen pallollinen pelaaja. Kokenut sveitsiläinen on monipuolinen syöttäjä, joka taitaa sekä lyhyet että pidemmät pallot. Viime kaudellakin Napolin pallollinen peli kulki Inlerin kautta oikeastaan aina, kun hän oli kentällä. Puolustussuuntaan Inler on hyvä lukemaan peliä ja siten katkomaan syöttöjä. Jalka tosin painaa jo sen verran, että rikkeitäkin tulee. Erikoisosaamisena Inler omaa erittäin painavan laukauksen, joka lähtee kauempaakin melko terävästi.