West Bromwich on hylännyt Tottenhamin 25 miljoonan euron tarjouksen avainhyökkääjästään Saido Berahinosta. Uutta kärkipelaajaa tarvitseva Spurs on tehnyt 22-vuotiaasta englantilaisesta siirtomarkkinoiden päätähtäimen. Baggiesien puheenjohtaja Jeremy Peace tiedotti kuitenkin seuran verkkosivuilla, ettei Berahino ole myytävänä mistään hinnasta.

– Meillä ei ole kiinnostusta myydä Saidoa. Puhuin asiasta jo Daniel Levyn kanssa. Tiedän, että elämme ajassa, missä mikään seura ei voi sanoa koskaan ei pelaajan mahdollisesta myymisestä. Berahinon myyminen ei ole kuitenkaan tällä hetkellä vuorojärjestyksessämme.

Tottenhamin uskotaan palaavan suuremmalla tarjouksella. West Bromwich on arvioinut Berahinon arvon 35 miljoonan euron tienoille.

West Bromwich on myynyt jo hyökkääjistään Roberto Soldadon Villarrealiin ja Emmanuel Adebayor on pudotettu reserveihin. Hyökkäyspäähän hankittiin myös aiemmin Lyon-lupaus Clinton N’Jie.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Tottenhamin tarjoukset eivät tule jäämään tähän. Spurs tarvitsee juuri nopeamman vaihtoehdon kärkeen Harry Kanen rinnalle. 21-vuotias N’Jie voi olla vielä ensimmäisellä kaudella liian raakile Valioliigaan. Berahinolta taas löytyy jo näyttöjä tältä tasolta.

Nykyisessä tilanteessaan West Bromin on mahdoton pitää kiinni Berahinosta. Heikosti kautensa aloittanut Baggies tarvitsee rahaa vahvistaa miehistöään. Berahino taas haluaa europelejä ja menestystä. Voi olla, että seuraava tarjous on jo seuralle riittävä.