Chelsean Marko Marin pelaa tämän kauden lainalla turkkilaisessa Trabzonsporissa. Sopimukseen sisältyy osto-optio. Lontoolaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

26-vuotias Marin siirtyi Chelseaan kolme vuotta sitten saksalaisesta Werder Bremenistä. Ensimmäisellä kaudella vastuuta tuli hyvin harvakseltaan. Kausi 2013-14 vierähti lainalla Sevillassa, viime syksy Fiorentinassa ja kevät Anderlechtissa.

Toimittajan sana

Chelsean kolme vuotta sitten maksama kahdeksan miljoonaa euroa on mennyt tehokkaasti hukkaan. Marinista ei ole ollut Bluesille oikeastaan mitään hyötyä. Anderlecht-lainan päättyessä osattiin jo odottaa, ettei Marin tälläkään kaudella saisi paikkaa Chelsean kokoonpanossa. Jos Trabzonspor ei kauden päätteeksi Marinia itselleen lunasta, vuoden kuluttua todennäköisesti uutisoidaan seuraavasta lainapestistä.