West Bromwich -manageri Tony Pulis vahvistaa, että Saido Berahino on tervetullut takaisin joukkueen vahvuuteen. Walesilaisluotsi aikoo kuitenkin keskustella hyökkääjänsä kanssa.

Berahinon on tarkoitus palata maanantaina West Bromin harjoituksiin. Englantilainen sai seuralta luvan pieneen lomaan. Pulis suunnittelee jututtavansa illallisella sekä Berahinoa että hyökkääjän äitiä.

Berahino herätti siirtoikkunan viimeisenä päivänä twiitillään huomiota. 22-vuotias britti uhkasi, ettei hän pelaisi enää koskaan Baggies-puheenjohtaja Jeremy Peacen puolesta. Pulis ei ole valinnut Berahinoa 15. elokuuta pelatun Watford-ottelun jälkeen West Bromin kokoonpanoon.

– Berahinon erimielisyydet ovat Jeremyn kanssa. Hän tulee pelaamaan vielä West Bromin paidassa. Ongelma on, että hän tuntee itsensä hyväksikäytetyksi, Pulis kommentoi Daily Mailille.

– Tulee olemaan vaikeaa tuoda Saido sisään joukkueeseen. Hänen asenteensa tullaan kyseenalaistamaan. Kannattajat myös odottavat pelaajaltaan sitoutuneisuutta ja rehellisyyttä. He haluavat Saidon osoittavan heille kunnioitusta.

Lähde: The Guardian