Manchester Unitedin paluu Mestarien liigaan ei ollut ruusuisa, kun joukkue matkusti PSV:n vieraaksi. Hollantilaisseuran aggressiivinen vastaiskupeli oli punaisille myrkkyä, ja Red Devils joutui poistumaan Philips Stadiumilta tyhjin käsin.

PSV piti ottelun alussa vierailijoitaan enemmän palloa. Ensimmäisen maalipaikan sai kuitenkin luotua kuudennella minuutilla United. Memphis Depay leikkasi vasemmalta sisään ja haki matalalla keskityksellä takatolpalta Anthony Martialia. Ranskalaisen heikko laukaus kilpistyi Jeroen Zoetiin, eikä siitä sen suurempaa vaaraa syntynyt.

Ensimmäisen vartin jälkeen Unitedin koki hyvin ikävän takaiskun. Luke Shaw ajoi sisään keskustaan, mutta kaatui voimakkaasti nurmen pintaan Héctor Morenon taklauksen seurauksena. Loukkaantuminen katkaisi pelin useammaksi minuutiksi, ja mahdollisesti sääriluunsa pahasti murtanut englantilaispuolustaja jätti paareilla kentän. Vaihdosta rooliin astui Marcos Rojo.

Shaw’n loukaantumisen jälkeen ottelussa seurasi vaisu vaihde. Vauhti palasi vasta avausjakson loppupuolella. Depay painoi vasemmalta sisään harhauttaen Santiago Ariasin ja Jeffrey Bruman välistä keskustaan. Hollantilainen päätti suorituksensa sijoittamalla matalan pallon entisen seuransa verkkoon ja vieden Unitedin vierasjohtoon.

Moreno toi PSV:n tasoihin vielä ennen taukoa. Meksikolaistoppari puski pelivälineen Daley Blindin päästä kimmoten David De Gean selän taakse.

Toinen jakso alko Unitedin osalta pallollisesti vahvasti. 56. minuutilla PSV rankaisi kuitenkin vastaiskusta Andrés Guardado peippasi helposti Matteo Darmianin ohi ja lähetti keskityksen rangaistusalueen sisään hakien Luciano Narsinghia. Hollantilaislaituri puski pallon lähietäisyydeltä verkkoon siirtäen isännät 2-1-johtoon.

Enempää maaleja ei nähty, ja PSV nappasi arvokkaan kotivoiton lukemin 2-1. Lohkon toisessa ottelussa Roman Eremenkon edustama TsSKA Moskova taipui vieraissa Wolfsburgille.

Mestarien liiga tiistaina

Benfica-Astana 2-0 (0-0)
1-0 Nicolás Gaitán (51.)
2-0 Konstantinos Mitroglou (62.)

Galatasaray-Atlético Madrid 0-2 (0-2)
0-1 Antoine Griezmann (18.)
0-2 Antoine Griezmann (25.)

Manchester City-Juventus 1-2 (0-0)
1-0 Giorgio Chiellini om. (57.)
1-1 Mario Mandzukic (70.)
1-2 Álvaro Morata (81.)

PSG-Malmö 2-0 (1-0)
1-0 Ángel di María (4.)
2-0 Edinson Cavani (61.)

PSV Eindhoven-Manchester United 2-1 (1-1)
0-1 Memphis Depay (41.)
1-1 Héctor Moreno (45+2.)
2-1 Luciano Narsingh (57.)

Real Madrid-Shakhtar Donetsk 4-0 (1-0)
1-0 Karim Benzema (30.)
Ulosajo, Taras Stepanenko, Shakhtar (50.)
2-0 Cristiano Ronaldo rp. (55.)
3-0 Cristiano Ronaldo rp. (63.)

Sevilla-Borussia Mönchengladbach 3-0 (0-0)
1-0 Kévin Gameiro rp. (47.)
Epäonnistunut rp., Kévin Gameiro, Sevilla (50.)
2-0 Éver Banega rp. (66.)
3-0 Evgen Konoplyanka (84.)
4-0 Cristiano Ronaldo (81.)

Wolfsburg-TsSKA Moskova 1-0 (1-0)
1-0 Julian Draxler (40.)