Liverpoolin maalivahti Simon Mignolet ei tekisi eri tavalla ulostuloaan tilanteessa, jossa Norwichin Russell Martin sai tasoitettua ottelun 1-1-lukemiin viime viikonlopun ottelussa.

Liverpool johti ottelua Danny Ingsin maalilla, mutta myöhemmin belgialaisvahti epäonnistui nyrkkeilemään Norwichin kulmapotkun kauas, ja pallo leijui suoraan tasoitusmaalin tehneelle Martinille. Mignoletia kritisoitiin hänen Liverpool-uransa alussa erityisesti siitä, ettei hän pystynyt tekemään itselleen tarpeeksi tilaa keskityspalloissa. Belgialainen on kuitenkin parantanut otteitaan viime joulukuun jälkeen, jolloin hän joutui penkityksen kohteeksi.

– Se oli kierteinen keskitys, ja yritin osua siihen nyrkilläni. Se oli juuri sellainen, joista useasti tulee maaliin johtava paluupallo. On aina pettymys päästää maali erikoistilanteesta, erityisesti kun olemme harjoitelleet niiden puolustamista viime aikoina, Mignolet totesi.

– Tiesimme Norwichin olevan vaarallinen erikoistilanteissa. Meidän täytyy ottaa läksymme tuosta. Valitettavasti tuo maali maksoi meille pisteitä. Tutkin peliäni maanantaina. Katson mitä tein hyvin ja missä voin parantaa. Seuraavan kerran kun pallo tulee tuolla tavalla, yritän silti saada sen.

Lähde: The Guardian