Manchester United on tehnyt jatkosopimuksen James Wilsonin kanssa. Uusi sopimus ulottuu kesään 2019. Kontrahtiin sisältyy optio lisävuodesta.

19-vuotias Wilson on Unitedin oma kasvatti, joka debytoi edustusjoukkueessa toukokuussa 2014. Sittemmin vyölle on kertynyt 18 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia.

– Olen ollut Unitedissa seitsemänvuotiaasta ja olen todella nauttinut ajastani täällä. Kasvaminen tässä seurassa on ollut uskomaton kokemus, Wilson sanoi seuran tiedotteessa.

– James on yksi Englannin kirkkaimmista lupauksista. Olemme iloisia, että hän allekirjoitti uuden sopimuksen. Hän on hyvin lahjakas hyökkääjä, jolla on hyvä maalivainu, joukkueen manageri Louis van Gaal puolestaan sanoi.

Toimittajan sana

Wilsonin tilanne Unitedissa on tällä hetkellä hieman hankala. Van Gaalin systeemissä on vain yksi selkeä keskushyökkääjä. Kyseisellä paikalla voivat pelata Wilsonin lisäksi Wayne Rooney, Anthony Martial ja erilaisena vaihtoehtona Marouane Fellaini. Näyttäisi siltä, että Wilson on nokkimisjärjestyksessä viimeisenä. Kun vielä muistetaan, että Martialkin on vasta 19-vuotias, ei Wilsonilla välttämättä ole tulevaisuutta Unitedissa.