Bournemouth-hyökkääjä Callum Wilson on polven eturistisidevamman vuoksi vähintään kuusi kuukautta sivussa. 23-vuotias englantilaiskärki loukkaantui lauantain ottelussa Stokea vastaan jouduttuaan Philipp Wollscheidin taklaamaksi.

Wilsonin polvi leikataan ensi viikolla. Tämän jälkeen hyökkääjällä on edessä kuntoutus, joka pitää hänet ainakin maaliskuun 2016 loppuun sivussa.

Wilson ehti tehdä ensimmäiseen seitsemään otteluun viisi maalia Valioliigassa.

Toimittajan sana

Wilsonin menettäminen on Bournemouthin selviytymistaiston kannalta kova isku. Englantilaishyökkääjä on tehnyt toistaiseksi suurimman osan Cherrisien osumista. Vain kolme yhdeksästä maalista on ollut toistaiseksi muiden pelaajien tekemiä.

Wilson on jo kolmas pitkäaikaispotilas laitapuolustaja Tyrone Mingsin ja laituri Max Gradelin loukkaannuttua jo aiemmin. Hyökkääjän kärjessä korvaa todennäköisesti Crystal Palacesta hankittu 32-vuotias konkari Glenn Murray.