Borussia Mönchengladbach isännöi Manchester Citya keskiviikko-illan Mestarien liiga -kamppailussa.

Peli alkoi väkevästi. Ensimmäisenä maalintekoa pääsi yrittämään kotijoukkueen Raffael. Brassin laukaus kuitenkin suuntautui hieman ohi maalin. Pari minuuttia myöhemmin Raheem Sterling löysi hienolla syötöllä takatolpalle nousseen Sergio Agüeron, mutta Borussia-vahti Yann Sommer venyi näyttävään torjuntaan.

Yhdeksännellä peliminuutilla Borussia pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen Cityn kulmapotkun jälkeen, kun Kevin De Bruyne potkaisi ohi pallosta. Patrick Herrmann kuitenkin epäonnistui viimeistelyssään.

18. minuutilla kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Nicolás Otamendi kompuroi boksissa, jonka myötä Raffael kompastui argentiinalaisen jalkoihin. Brassi asettui itse pallon taakse, ja laukoi vasemmalle. City-vahti Joe Hart kuitenkin onnistui kurottamaan vasempaan kulmaan suuntautuneen pallon. Lähes heti tämän jälkeen Hart pelaa Agüeron puoliksi läpi, mutta mies ei onnistunut siirtämään Citya johtoon.

Kun peliä oli pelattu reilut puoli tuntia, pelasti Hart Cityn uudelleen, tai oikeastaan parikin kertaa. Sekä Raffael että Herrmann pääsivät yrittämään maalintekoa lähes identtisestä tilanteesta boksin sisältä, mutta brittivahti venyi hienoihin torjuntoihin.

Lukuisista maalipaikoista huolimatta tauolle lähdettiin 0-0-tilanteesta.

Toisen puoliajan alussa Fernandinho blokkasi Granit Xhakan laukauksen kädellään rangaistusalueen sisällä, mutta tästä ei palloa pilkulle tuomittu. Viisi minuuttia myöhemmin Borussia kuitenkin onnistui siirtymään ottelussa johtoon Lars Stindlin osumalla. Oikealta laidalta karannut Julian Korb pääsi syöttämään saksalaiselle, eikä miehellä ollut vaikeuksia sijoittaa palloa verkon perukoille.

65. minuutilla City onnistui tasoituksessa. Martín Demichelis pääsi puskemaan De Bruynen antaman kulmapotkun maaliin, mutta linjatuomari ei nähnyt pallon ylittäneen maaliviivaa. Tästä seuranneesta tilanteesta kuitenkin Nicolás Otamendi pommitti pallon takaisin maaliin Andreas Christensenin pään kautta.

76. minuutilla Fernandinho pääsi yrittämään maalintekoa. Brassin laukaus kuitenkin suuntautui pallon verran yli maalin.

Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Citylle tuomittiin rangaistuspotku. Sergio Agüero kaadettiin boksin sisällä, ja pallo tuomittiin pilkulle. Argentiinalainen onnistui vedossaan, ja pelasti voiton Citylle.

Voitto oli Cityn ensimmäinen tämän kauden Mestarien liigassa. Lohkon toisessa ottelussa Juventus voitti Sevillan puhtaasti 2-0.