Manchester United avasi voittotilinsä Mestarien liigassa. Red Devils onnistui kääntämään heikon alun taakseen ja lähetti Wolfsburgin kotimatkalle 2-1-lukemin. Isäntien hahmo oli molemmissa maaleissa mukana ollut Juan Mata.

Unitedin ottelu sai painajaismaisen startin. Neljännellä minuutilla Daniel Caligiuri ohitti vasemmalta Matteo Darmianin ja antoi syötön Max Kruselle. Kruse palautti pallon keskustaan vartioimatta jätetylle Caligiurille, joka sijoitti laukauksensa oikeaan alanurkkaan. Wolfsburg oli ottanut johtoaseman.

United oli lähellä tasoittaa jo 13. minuutilla. Darmian keskitti oikealle rangaistusalueen sisään Matalle, jonka laukauksen Dante kuitenkin puski päällään päätyrajasta yli.

Red Devils otti avausjakson edetessä yhä enemmän peliä hallintaansa. 26. minuutilla Anthony Martial syöksyi Ricardo Rodriguezin ohi ja laittoi syötön vasemmalle Wayne Rooneylle. Pallo tuli kuitenkin Rooneylle huonossa asennossa ja United-kapteeni laukoi sisäsyrjällä yli tyhjästä maalista.

Kymmenen minuuttia ennen avausjakson päättymistä tapahtui Wolfsburgin kannalta harmillinen tilanne. Maalintekijä Caligiuri kosketti palloa kädellä, jonka seurauksena Unitedille tuomittiin rangaistuspotku. Diego Benaglio aavisti väärään suuntaan, ja Matan matala sijoitus painui vasempaan alanurkkaan tasoittaen lukemat 1-1:een. Lisämaaleja ei avausjaksolla nähty ja tauolle mentiin tasatilanteessa.

Unitedin väkevä ote jatkui toisella puoliskolla. Johtoon isännät siirtyivät 51. minuutilla. Mata keskitti korkeana rangaistusalueen sisään, josta Chris Smalling ohjasi pallon hyvällä liulla oikeaan alanurkkaan.

Viimeisellä kaksikymppisellä Wolfsburg heräsi mukaan taisteluun. 73. minuutilla Caligiuri vapautti syötöllään André Schürrlen avopaikkaan, mutta saksalainen laukoi oikealta ohi.

Vierailijat saivat vielä viimeisellä viisiminuuttisella paikan tasoitukseen Morgan Schneiderlinin kaadettua Julian Draxlerin vapaapotkun arvoisesti. Kotiyleisö sai huokaista helpotuksesta Rodriguezin vasemman jalan laukauksen viuhahdettua hieman oikeasta tolpasta ohi.

Unitedin johto piti loppuun saakka ja pisteet jäivät Old Traffordille lukemin 2-1. Lohkon toisessa ottelussa TsSka Moskova kaatoi niukasti PSV Eindhovenin lukemin 3-2.

B-lohkon jokainen joukkue on kahden kierroksen jälkeen tasapisteissä.