Liverpool jäi tasapeliin myös toisessa Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussaan, kun Anfieldille vieraaksi saapui Sion. Reds sai ottelulle väkevän alun Adam Lallanan vietyä isännät jo neljännellä minuutilla 1-0-johtoon. Englantilaislaituri laukoi pallon suoraan Divock Origin syötöstä maaliverkkoon.

Ebenezer Assifuah toi sveitsiläisseuran tasoin 18. minuutin täytyttyä. 22-vuotias ghanalaishyökkääjä nappasi Xavier Kouassin korkean syötön keskustasta ja sijoitti pallon tarkasti Simon Mignolet’n selän taakse. Toisella jaksolla ei maaleja nähty, joten Anfieldillä päädyttiin pistejakoon lukemin 1-1.

Lohkon toisessa ottelussa Rubin Kazan ja Bordeaux päätyivät maalittomaan tasatulokseen. Sion johtaa B-lohkoa kahden kierroksen jälkeen kahden pisteen erolla Liverpooliin ja Bordeaux’iin. Lohkon hännillä on yhdessä pisteessä Rubin Kazan.

Liverpool-Sion 1-1 (1-1)

1-0 Adam Lallana (4)
1-1 Ebenezer Assifuah (18)