Chelsean taival Mestarien liigassa jatkui tiistaina vierasottelulla Kiovan Dynamoa vastaan. Blues oli pelissä huomattavasti hallitsevampi osapuoli, mutta ukrainalaisisännät onnistuivat puolustumaan itselleen pisteen maalittomiin lukemiin päättyneessä kamppailussa.

Chelsea hallitsi pallollisesti ottelun alkua. Ensimmäisen hyvän tilanteen lontoolaiset saivat luotua kuudennella minuutilla. Cesc Fàbregas haki vasempaa alanurkkaa, ja vain Oleksandar Shokovskyin venyminen pelasti isännät takaiskulta.

Kolme minuuttia myöhemmin Eden Hazard murtautui keskeltä läpi ja koitti nostaa pallon oikeaan alanurkkaan. Shokovskyi sai kuitenkin hieman sormenpäitään väliin, eikä Blues saanut avausmaalia tästäkään yrityksestä.

Ensimmäinen kaksikymppinen ei enempää vaarallisia paikkoja tarjonnut, mutta 21. minuutilla oli Nemanja Maticin vuoro päästä irti. Serbi leikkasi oikealta sisään päästen nokikkain Shokovskyin kanssa. Viimeistely jätti kuitenkin toivomisen varaa laukauksen mentyä vasemmalta ohi. Maaleja ei avausjaksolla lopulta nähty ja tauolle mentiin tasatilanteessa.

Toisen puoliskon alussa Chelsealle siunaantui heti vapaapotku hyvästä paikasta, kun Serhiy Rybalkan rikottua Williania. Brassi haki sijoituksellaan vasempaa ylänurkkaa osuen Chelsean epäonneksi ainoastaan ylärimaan.

Dynamo sai ensimmäisen vaarallisen maalipaikkansa 61. minuutilla Derlis Gonzalezin vapauduttua vasemmalta laidalta. Paraguaylaisen laukaus oli upota vasempaan alanurkkaan, mutta Asmir Begovic onnistui torjumaan pallon päätyrajasta yli.

Lisämaaleja ei lopultakaan Chelsean painostuksesta huolimatta syntynyt, joten ottelu päättyi pistejakoon.

Lohkon toisessa ottelussa Porto kaatoi 2-0-lukemin Maccabi Tel Avivin. Tappioton portugalilaisseura jatkaa kolmen kierroksen jälkeen lohkon kärjessä kahden pisteen erolla Dynamoon ja kolmen Chelseaan. Jumbosijalla on pisteetön Maccabi Tel Aviv.

Mestarien liiga tiistaina

Arsenal-Bayern München 2-0 (0-0)
1-0 Olivier Giroud (77.)
2-0 Mesut Özil (90+4.)

BATE Borisov-Barcelona 0-2 (0-0)
0-1 Ivan Rakitic (48.)
0-2 Ivan Rakitic (64.)

Dinamo Zagreb-Olympiakos 0-1 (0-0)
0-1 Ideye Brown (79.)

Dynamo Kiova-Chelsea 0-0

Porto-Maccabi Tel Aviv 2-0 (2-0)
1-0 Vincent Aboubakar (37.)
2-0 Yacine Brahimi (41.)

Bayer Leverkusen-Roma 4-4 (2-2)
1-0 Javier Hernández rp. (4.)
2-0 Javier Hernández (19.)
2-1 Daniele De Rossi (29.)
2-2 Daniele De Rossi (38.)
2-3 Miralem Pjanic (54.)
2-4 Iago Falqué (73.)
3-4 Kevin Kampl (85.)
4-4 Admir Mehmedi (86.)

Valencia-Gent 2-1 (1-1)
1-0 Sofiane Feghouli (15.)
1-1 Thomas Foket (40.)
2-1 Stefan Mitrovic om. (72.)

Zenit-Lyon 3-1 (1-0)
1-0 Artem Dzyuba (3.)
1-1 Alexandre Lacazette (49.)
2-1 Hulk (56.)
3-1 Danny (83.)