Tottenhamin taival Eurooppa-liigassa jatkui vierasottelulla Anderlechtia vastaan. Spurs hallitsi pallollisesti peliä, mutta taipui lopulta isännille niukasti lukemin 2-1. Tappio oli lontoolaisille ensimmäinen europeleissä.

Tottenham aloitti maalinteon neljännellä minuutilla Christian Eriksenin sijoitettua pallon vasempaan alanurkkaan. Kokenut toppari Guillame Gillet toi Anderlechtin vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin tasoihin. Belgi laukoi pallon Steven Defourin antaman kulmapotkun jälkeen volleysta Hugo Lloris’n vartioiman Spurs-maalin oikeaan alakulmaan.

Tasalukemat säilyivät viimeiselle vartille saakka. 75. minuutilla vasemmalta läpi vapautunut Frank Acheampong tarjoili matalan syötön, keskustaan, josta Stefano Okaka täräytti Anderlechtin voittomaaliksi jääneen osuman.

Lohkon toisessa ottelussa Monaco nollasti niukasti 1-0-lukemin Qarabagin. Tappioton ranskalaisseura jatkaa kolmen kierroksen jälkeen kärjessä pisteen erolla Anderlechtiin ja Tottenhamiin. Hännillä jatkaa pisteen Spursia perässä oleva Qarabag.