Jürgen Kloppin ensimmäisen Anfieldillä pelatun Liverpool-ottelun lopputulos ei ollut paras mahdollinen. Reds jäi Eurooppa-liigassa kolmatta kertaa peräkkäin tasapeliin Rubin Kazanin vietyä pisteen mukanaan. Poolin uuden päävalmentajan mielestä peli ei ollut ainakaan tylsää.

– Esityksemme ei ollut huippuluokkaa, mutta se ei ollut tylsääkään. Päivä ei ollut elämäni huonoin, Klopp kommentoi ottelun jälkeen.

Klopp sai ennen ottelua Anfieldin yleisöltä lämpimän vastaanoton. Saksalaisvalmentaja ei onnistunut harmikseen palkitsemaan heitä.

– Uuteen seuraan siirtyessäsi sinun pitäisi tuoda palkinto mukanasi. En ole tyytyväinen tänään antamaani palkintoon, mutta kyse oli vasta ensimmäisestä kerrasta. Muita mahdollisuuksia tulee.

Rubin on tällä hetkellä Venäjän pääsarjassa sijalla 12. Kazanilaisseuran peli keräsi Kloppilta kehuja.

– Jokainen näki etteivät he olleet huonoja. He olivat kokeneita, rauhallisia ja tekivät hienon avausmaalin. Vajaalle jouduttuaan, he muuttivat peliään.

– Meillä oli hetkemme. Osuimme toisella jaksolla tolppaan, mutta emme saaneet maalia. Esityksemme oli siis 98-prosenttisesti ok, muttei täydellinen.

Liverpool isännöi seuraavassa ottelussaan sunnuntaina Southamptonia.

Lähde: The Guardian