Liverpool hakee edelleen avausvoittoaan Eurooppa-liigassa Rubin Kazanin riistettyä pisteen Anfieldiltä. Jürgen Kloppin miehistö sai pelata puolet pelistä miesylivoimalla, mutta joukkue joutui silti tyytymään 1-1-tasatulokseen.

Liverpool sai ottelulle heikoimman mahdollisimman alun, kun Rubin otti johtoaseman jo 15. minuutilla Oleg Kuzminin korkea keskitys tavoitti rangaistusalueen sisältä Marko Devicin, joka sijoitti laukauksensa Simon Mignolet’n selän taakse.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin Kuzmin sai illan toisen varoituksensa ja vieraat joutuivat vajaalle. Reds käytti miesylivoiman välittömästi hyväkseen Emre Canin tasoitettua heti seuraavasta hyökkäyksestä. Divock Origi ohjasi vapaapotkun päällään vasemmalla odottaneelle Canille, ja saksalaispelaaja liukui pallon maaliverkkoon.

Lisämaaleja ei toisella jaksolla nähty, joten Anfieldillä päädyttiin pistejakoon.

Lohkon toisessa ottelussa Sion nappasi 0-1-lukemin vierasvoiton Bordeaux’sta. Kolmen kierroksen jälkeen sveitsiläisseura johtaa lohkoa neljän pisteen erolla Liverpooliin. Bordeaux ja Rubin ovat molemmat kahdessa pisteessä. Eroa Pooliin on kaksi pistettä.