Haluatko päästä tekemään sisältöä Suomen asiantuntevimmalle jalkapallosivustolle? Valioliiga.com etsii jalkapalloon intohimoisesti suhtautuvia uusia kirjoittajia.

Sivusto on toiminut jalkapallosta kiinnostuneiden iloksi kaudesta 2011-12 lähtien. Valioliiga.com kasvaa jatkuvasti ja se on jo nyt Suomen suurin Valioliiga-aiheinen sivusto. Valioliiga.com ei pysähdy vuoden minään päivänä, vaan uutisoi päivänpolttavat tapahtumat joka päivä. Uutisjuttujen lisäksi sivusto tarjoaa otteluennakoita, -raportteja ja ilmiöjuttuja.

Millaisia kirjoittajia haemme? Kaikenlaisia. Toimituksessamme on töissä urheilutoimittajia, journalismin opiskelijoita ja jalkapallosta harrastuksekseen kirjoittavia. Kaikilta kirjoittajiltamme edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa (lähdemateriaali suureksi osaksi englanniksi) ja intohimoista sekä asiantuntevaa suhtautumista jalkapalloon. Lisäksi odotamme luonnollisesti sovittujen asioiden hoitamista aikataulussa. Meillä ei ole tiettyä juttumääräkiintiötä, vaan jokaiselle kirjoittajalle voidaan räätälöidä sopiva paketti.

Mitä voimme tarjota? Rahallisesti voimme maksaa työpanoksestasi vain hyvin pienen korvauksen. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuden tuottaa Valioliiga-aiheista sisältöä ja jakaa sitä muille, kehittää kirjoitus- ja kielitaitoa sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Juttujen toteuttamisessa annamme kirjoittajillemme melko vapaat kädet. Toimituksen sisältä saa myös aina neuvoja ja sparrausapua, kun sitä tarvitsee.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@valioliiga.com. Liitä mukaan julkaistuja juttunäytteitä tai tätä hakemusta varten kirjoittamasi artikkeli. Juttunäytteellä arvioimme oikeinkirjoitustaitoasi. Liitä hakemukseen myös tieto siitä, kuinka paljon voisit arviolta kirjoittaa esimerkiksi viikon aikana ja millaisiin kellonaikoihin. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: toimitus@valioliiga.com.

PS. Meillä pääset halutessasi kirjoittamaan myös espanjalaisesta jalkapallosta sisarsivustollemme Laliiga.comiin. Lue tästä Laliiga.comin työpaikkailmoitus.