Chelsea onnistui ottamaan Mestarien liigan jatkopaikan kannalta välttämättömän voiton. Ratkaisu Kiovan Dynamoa vastaan nähtiin dramaattisesti viimeisellä kymmenminuuttisella. Bluesin sankariksi nousi WIllian, jonka fantastinen vapaapotku ratkaisi lontoolaisille arvokkaan kotivoiton lukemin 2-1.

Chelsea lähti peliin todella pirteästi ja ensimmäinen hyvä tilanne syntyi jo kuudennella minuutilla. Oscar jatkoi pallon eteensä Ramiresille, joka laukoi kaukaa kohti Dynamon maalia. Pallo kilpistyi maalivahti Oleksandr Sovkovskyiin ja tilanne säilyi maalittomana.

Muutama minuuttia myöhemmin Aleksandar Dragovic kaatoi Oscarin nurmen pintaan ja Chelsea sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Willian ei löytänyt keskityksellään omiaan, joten Dragovic pääsi siivoamaan pallon pois omalta alueelta.

Avausjakson edetessä vieraiden paikat olivat vähissä. Chelsean ensimmäinen osuma syntyi 34. minuutilla Dynamon kannalta epäonnekkaalla tavalla. Willian antoi keskityspallon rangaistusalueen sisään tähtäimenään Diego Costa. Dragovic liukui kuitenkin väliin ohjaten pallon harmikseen omaan maaliin. Chelsea 1-0-johtoon.

Costa oli lähellä kasvattaa johtoa heti seuaavasssa hyökkäyksessä, kun Cesc Fàbregas petasi espanjalaiselle paikan maalinedestä. Blues-hyökkääjä ei saanut tälläkään kertaa laukausta aikaiseksi Dragovicin venyttyä väliin. Chelsea sai vielä luotua ensimmäisen puoliskon lisäajalla yhden huippupaikan. Costa kaatui Dynamon-puolustus takanaan keskustassa maihin ja Chelsea vaati rangaistuspotkua. Tuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä, joten tauolle mentiin isäntien 1-0-johdossa.

Kiova oli heti toisen jakson alussa lähellä tasoittaa. Dérlis Gonzalez vapautti Artem Kravetsin rangaistusalueen sisältä, ja tilanne näytti varmalta maalilta. Tässä vaiheessa kuitenkin Kurt Zouma liukui pallon puhtaasti pois ukrainalaisen jalasta pelastaen Bluesin takaiskulta.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Dynamo loi uuden vaaratilanteen. Denys Harmash ampui rangaistusalueen tuntumasta viheliään laukauksen kohti Asmir Begovicia, joka onnistui nyrkkeilemään pallon sivuun. Gonzalez haki jatkotilanteesta oikeaa ylänurkkaa, mutta tuloksetta.

Chelsea alkoi löytää taas otettaan toisen jakson puolivälissä. 65. minuutilla Fàbregas avasi Oscarille maalipaikan. Sovkovskyin komea refleksitorjunta peitti vasempaan nurkkaan tähdätyn laukauksen, eikä takaiskumaalia päässyt syntymään.

Dynamo tuli lopulta tasoihin, kun Chelsea sitä vähiten odotti. Itse 78. minuutilla syntynyt osuma meni pahasti Blues-vahti Begovicin piikkiin. Bosnialainen tuli kulmatilanteessa rohkeasti ulos maaliltaan, muttei osunut palloon. Seurauksena hän ei ehtinyt enää takaisin omalle paikalleen ja Dragovic pääsi laittamaan pelivälineen tyhjään maaliin.

Tasoituksen jälkeen näytti siltä, että vieraat saisivat pisteen mukaansa. Kaiken muutti 83. peliminuutti, kun Serhiyi Rybalka kaatoi Eden Hazardin vapaapotkun arvoisesti. Willianin uskomaton laukaus kiersi muurin yli vasempaan ylänurkkaan saaden koko Stamford Bridgen nousemaan seisaalleen riemusta.

Chelsean johto säilyi loppuun saakka ja lontoolaiset nappasivat tärkeät pisteet lukemin 2-1.

Lohkon toisessa ottelussa Porto kaatoi vieraissa Maccabi Tel Avivin lukemin 1-3. Portugalilaisseura jatkaa lohkon järjessä kolmen pisteen erolla Chelseaan. Blues johtaa Dynamoa saman verran ja Maccabi jatkaa jumbosijalla.