TPV:ssä pelaava Mauro Severino on tämän viikon ajan Newcastlessa testileirillä. Kovin paljon paremmin ei olisi voinut alkaa, sillä 16-vuotias suomalainen viimeisteli kolme maalia, kun Newcastlen U18-joukkue kaatoi Liverpoolin 4-3.

– Hän oli hyvä ja terävä ja jaksoi hyvin. Vähän pientä nilkkavammaa sai edellisenä viikonloppuna koulujen turnauksessa. Ei se kauheasti tuntunut haittaavan, Severinon pelaaja-agentti Sami Salonen sanoi Iltalehdelle.

Angolasta 12-vuotiaana Suomeen muuttaneelle Severinolle hattutemppu oli toinen Newcastlen paidassa.

– Mauro on täällä toista kertaa. Hän oli täällä maaliskuussa ja teki silloin hat trickin Liverpoolia vastaan

– Newcastle on kiinnostunut. Hänellä on tämä viikko täällä trialia, ja ensi viikolla kuullaan lisää.

Viime keväänä Severino kävi testileireillä myös Brightonissa ja Chelseassa. Tällä viikolla Newcastlen paidassa viilettää kaksi suomalaista, sillä 15-vuotias Niklas Jokelainen on myös seuran testattavana. Jokelainen pelaa lauantaina Newcastlen U16-joukkueen mukana.