Manchester Unitedin Memphis Depay kiistää Hollanin maajoukkueen päävalmentajan Danny Blindin väitteet siitä, että Depay on liian itsekäs kentällä. Depay myös painottaa, että hän tekee kovasti töitä päästäkseen parhaaseen mahdolliseen vireeseen.

Viime kesänä PSV:stä Unitediin 27,5 miljoonalla eurolla siirtyneellä Depaylla on ollut vaikeuksia sopeutua Valioliigaan. Viime lauantain 2-0-voitossa West Bromwichista Depay istui penkillä koko ottelun ajan.

– Totta kai on vaikeaa, kun joutuu istumaan penkillä otteluiden ajan, mutta kaikki menee jo paremmin, joten jos saan mahdollisuuden pelata, käytän sen. Depay sanoi.

– Mielestäni moni asia on muuttunut. Olen uudessa seurassa, joka pelaa eri tasoisessa liigassa kuin Hollannin liiga on. Sellaiset asiat ovat merkittäviä. Aluksi se oli helppoa, mutta sitten taannuin, minkä saattoi nähdä pelissäni.

– Olen tiimipelaaja ja joukkuetoverini ovat samaa mieltä. Mielestäni minulla ei ole menossa vaikea vaihe urastani, toisin kuin media väittää. En vain ole kovin hyvässä vireessä tällä hetkellä.

– Työskentelen edelleen kovasti. Se, että en ole enää yhtä hyvässä vireessä kuin olin MM-kisoissa tai viime kaudella, ei tarkoita etten työskentelisi kovasti.

– Tunnen oloni hyväksi tällä hetkellä. Ihmiset eivät näe mitä teen harjoituksissa, joten he ajattelevat etten ole kiireinen jalkapallon takia, mutta se ei ole totta, Depay päätti.

Depay on kommenteista huolimatta valittu Hollanin maajoukkueen mukaan ystävyysotteluihin Walesia ja Saksaa vastaan. Walesia vastaan Hollanti pelaa tämän viikon perjantaina, Saksaa vastaan ensi viikon tiistaina. Hollanti ei selvinnyt ensi vuoden Ranskan EM-kisoihin.

Lähteet: NOS, Manchester Unitedin kotisivut

Minna Lotvonen